Home Accessoires Een paraplu bedrukken. Ook leuk voor een groep kinderen!

Een paraplu bedrukken. Ook leuk voor een groep kinderen!

0
Een paraplu bedrukken. Ook leuk voor een groep kinderen!

Je zal het maar meemaken. Ga je met je (kleuter)klas op excursie of schoolreis regent het. Dat kan de pret natuurlijk enorm drukken. Maar als je even voor de excursie of schoolreis goed nadenkt, heb je dat vanzelfsprekend al lang ingecalculeerd. Je laat een paraplu bedrukken. Zo heeft ieder kind in de klas een eigen paraplu en zijn de kinderen, ook in de regen, lekker herkenbaar.

Een paraplu bedrukken als cadeau

Natuurlijk laat je niet maar één paraplu bedrukken. Je koopt, als je slim bent, lekker groot in. Want, hoe meer paraplu’s je bestelt, hoe goedkoper ze per stuk worden. En dan wordt een paraplu bedrukken wel érg interessant. Bijvoorbeeld wanneer de school een bepaald aantal jaren bestaat is het best tijd voor een feestje. En bij een feestje horen cadeaus, dat weet iedereen. Laat daarom als school een paraplu bedrukken voor ieder kind. Je kunt op de paraplu het logo van de school laten drukken of je schrijft een wedstrijd uit. Het kind dat de mooiste tekening over het (aankomende) feest zal zijn of haar tekening op alle paraplu’s terugzien. En dát is natuurlijk wel echt een prijs die iedereen wil winnen.
Paraplu bedrukken

Een paraplu bedrukken voor de sportvereniging

Als de kinderen lekker aan het sporten zijn, staan alle papa’s en mama’s langs de kant. Dat doen ze natuurlijk ook in de regen. Laat daarom als sportvereniging een speciale paraplu bedrukken voor deze fanatieke supporters. Je laat op die manier zien dat de aanwezigheid van ouders bij zowel thuis- als uitwedstrijden zeer gewaardeerd wordt. Misschien levert het uitdelen van de paraplu’s zelfs wel nieuwe vrijwilligers op. En daar heeft een vereniging er nooit genoeg van hé?

Heb ik te maken met een minimaal aantal als ik paraplu’s laat bedrukken?

In de meeste gevallen kun je een paraplu bedrukken laten vanaf 25 exemplaren. Maar heb je er nou een stuk minder nodig, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje? Neem dan gewoon even contact op via bovenstaande site. Soms is er nog een restpartij beschikbaar.

Een paraplu bedrukken, maar welke kies je?

Voor kinderen is een transparante paraplu wel érg handig. Omdat kinderarmpjes nog niet sterk genoeg zijn om de paraplu altijd maar hoog boven het hoofd te houden, wil de rand nog wel eens voor het gezicht komen. Om botsingen te voorkomen laat je een paraplu bedrukken waar ze doorheen kunnen kijken. Ook kun jij goed zien of alle koppies dezelfde kant op gaan.