Home Kinderkamer Stapelbedden. Omdat je stapelgek bent op je kinderen

Stapelbedden. Omdat je stapelgek bent op je kinderen

0
Stapelbedden. Omdat je stapelgek bent op je kinderen

Ben je stapelgek op je kinderen of word je soms stapelgek van je kinderen? Stapelbedden zijn een fijne oplossing om je kinderen ieder een eigen plek te geven, maar wel lekker dicht bij elkaar.  Want soms wil je ze wel allemaal een eigen kamer geven, maar heb je gewoon de ruimte niet in je huis. Stapelbedden zijn dan dé ideale oplossing. Kinderen slapen graag bij elkaar op de kamer en met een stapelbed hebben ze toch ieder een fijne slaapplek en ruimte over om op de grond te kunnen spelen.

Stapelbedden in diverse soorten

Stapelbedden zijn in veel soorten verkrijgbaar. Voor je stoere mannen zijn weer andere stapelbedden geschikt dan voor je prinsesjes. Wanneer je een jongen en een meisje op een kamer wilt laten slapen, kun je ervoor kiezen om een neutraal stapelbed te kiezen. Je kunt het bovenste deel van de kamer dan een andere kleur geven of een ander behangetje dan het onderste deel. Zo heeft toch ieder kind een eigen kamer. Stapelbedden zorgen voor een enorme ruimtebesparing. In plaats van twee bedden naast elkaar plaats je ze boven elkaar. Dit zorgt er al gauw voor dat je een vrij vloeroppervlak over houdt van 90×200 cm! En dat is best de moeite. Je kinderen kunnen die ruimte gebruiken om te spelen of je kunt er bureaus of kasten kwijt.

Stapelbedden voor de studentenkamer

Veel studenten delen, om kosten te besparen, een kamer. Stapelbedden zijn hiervoor de ideale oplossing. Er blijft ruim voldoende ruimte over om bureaus neer te zetten. Studeren en slapen in dezelfde kamer is natuurlijk perfect. Wanneer je in je eentje op een studentenkamer gaat, kies dan voor een hoogslaper. Je houdt dan voldoende ruimte over om én je bureau én je bank én een klein koelkastje kwijt te kunnen. We weten allemaal dat dat de meest essentiële meubels voor in de studentenkamer zijn.
Stapelbedden

Welke stapelbedden kies je?

Wanneer je bijvoorbeeld een jeugdhotel of een Bed & Breakfast hebt, is het vooral van belang dat je stapelbedden kiest die niet stuk te krijgen zijn. Ook is het belangrijk dat je de bedden gemakkelijk kunt afhalen en opmaken. Voor de kinderkamer kun je wat creatiever zijn in je keuze. Omdat je maar twee bedden hoeft te verschonen is het belang van er makkelijk bij kunnen wat minder. Zorg er natuurlijk wel altijd voor dat je toch redelijk gemakkelijk op het bovenste bed kunt komen. Dat is ook nog eens beter voor je rug.