Home Accessoires De 3 voordelen van Speed Pedelecs

De 3 voordelen van Speed Pedelecs

0
De 3 voordelen van Speed Pedelecs

Ben je van plan een Speed Pedelec te kopen, maar ben je nog niet helemaal overtuigt? In deze blog geven we je een aantal voordelen die een Speed Pedelec met zich meebrengt. Niet alleen het snel verplaatsen via een fiets is natuurlijk een voordeel die deze fiets met zich meebrengt maar er zijn nog veel meer voordelen. Daarnaast is het belangrijk om ook veilig op de weg te gaan wanneer je een Speed Pedelec aanschaft.

Milieuvriendelijk

Het energieverbruik van snelle elektrische fietsen is erg laag, zeker als je het vergelijkt met het energieverbruik van een auto. Daarnaast heb je ook het voordeel dat je de spits gemakkelijk kunt vermijden, en misschien krijg je zelfs subsidies bij het overstappen van een auto naar een supersnelle elektrische fiets. Het is daarom een goede keuze wanneer je bijvoorbeeld een kwartier tot half uur met de auto van je wekt vandaan woont om te kijken naar zo’n fiets. Het brengt je van A naar B op hoge snelheid en je kan altijd doorfietsen.

Speed Pedelec aanschaffen

Wil je een Speed Pedelec kopen? Dan is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Hoe ver moet je met jouw elektrische fiets kunnen fietsen? Hoe snel moet deze zijn om een bepaalde afstand binnen een bepaalde tijd af te kunnen leggen? Dit zijn vragen die belangrijk zijn om over na te denken. Daarnaast kan je ook naar kijken hoelang het opladen duurt. Wanneer je langere afstanden moet afleggen en naar meerdere plekken op één dag moet dan is het soms nodig om je Pedelec ondertussen op te laden. Je wil hier natuurlijk niet te lang op wachten en daarom is het slim om te kijken naar de laadsnelheid. Wanneer je bijvoorbeeld op afspraak moet wil je uiteindelijk wel weer terug kunnen en niet halverwege stil komen te staan.

Geen last van drukte

Wanneer je met het openbaar vervoer of met de auto naar je werk gaat kan het zo zijn dat je bijvoorbeeld in de file komt te staan. Dit wil je natuurlijk niet hebben. Met een Speed Pedelec overbrug je een lange afstond in relatief korte tijd zonder last te hebben van welke drukte dan ook. Denk bijvoorbeeld aan de traditionele file of de drukte in het openbaar vervoer. Zeker op bepaalde tijden (’s ochtends vroeg en tussen vier en zeven) kan het enorm druk zijn, terwijl je met deze snelle fiets hier geen last van hebt.