Home hippe kinderkleding Hip, stoer en lieve kleding voor deze winter

Hip, stoer en lieve kleding voor deze winter

0
Hip, stoer en lieve kleding voor deze winter

Alhoewel we momenteel nog in een nazomer zitten in September waar het verassend goed weer is zullen in de komende weken en maanden zeker de dagen kouder worden en de herfst en winter komen eraan. Dit betekent dat de tijd van zomerkleding en flip flops voorbij is en we weer een herfststijl zullen gaan dragen. Momenteel is het dus een goed moment om je garderobe te updaten en nieuwe kleding aan te schaffen. Maar wat voor kleding heb je nodig deze herfst. In dit artikel bespreken we de leukste kleding voor deze herfst en winter. Niet alleen vanuit mode perspectief maar ook vanuit praktische bruikbaarheid.

Sneakers

Alhoewel we in de zomer graag op hakken en zomerse schoentjes naar buiten gaan die veelal open zijn, is dit in de herfst natuurlijk niet erg handig. Koude dagen en veel wind en regen vragen om stevigere en warmere schoenen. Nederlandse vrouwen zijn sowieso al best stoer en daarom zijn sneakers vaak sowieso al geliefd. Wij raden Veja sneakers dames aan. Deze sneakers zijn niet alleen vrouwelijk en stijlvol maar zijn ook ontworpen en geproduceerd op een duurzaam en milieubewuste manier. De ontwerpers van het de sneakers vonden dat de mode-industrie grote problemen had op het gebied van milieubewuste productie en ook hoe de werknemers behandeld werden in de productiefabrieken. Ze besloten daarom een schoenenmerk te creëren dat dit veel beter deed. Wanneer je Veja sneakers koopt weet je dus zeker dat de sneakers op een milieuvriendelijke én werknemer vriendelijke manier zijn geproduceerd. Ze zijn te krijgen op vanarendonk.nl.

Warme herfstjurken

Voor veel vrouwen is een van de fijnste dingen aan de zomer het dragen van leuke zomerjurkjes. Deze jurkjes niet alleen schattig en sexy maar houden je ook koel in de zomerhitte. Maar wie zegt dat je in de herfst als het kouder wordt geen jurken meer kan dragen. Er zijn fantastische herfstjurken die in lichte maar wel warme stof worden gemaakt en ook vaak iets meer bedekken. Denk bijvoorbeeld aan jurkjes met lange mouwen. Deze jurkjes zijn ontzettend fijn in de herfst en als het toch wat kouder wordt ook goed te combineren met laarzen en een jasje. Onder een langere jurk is het ook goed mogelijk om spijkerbroek te dragen.

Kleuren

Herfst en winterkleuren kunnen heel gevarieerd zijn. Over het algemeen is het goed om te kiezen voor niet zulke felle kleuren als je in de zomer zou dragen, maar warme kleuren zoals beige zijn altijd een goede optie en ook rood is een echte herfstkleur. Tegelijkertijd werken koele kleuren zoals wit en  blauw ook heel goed.