Home hippe kinderkleding Kantoorartikelen kunnen ook hip en stoer zijn

Kantoorartikelen kunnen ook hip en stoer zijn

0
Kantoorartikelen kunnen ook hip en stoer zijn

Al is dat waarschijnlijk niet direct waar je aan denkt bij kantoorartikelen. Die moeten het gewoon doen, uiterlijk is minder van belang. Maar stel je nu eens voor dat je een compleet nieuw kantoor mag inrichten. Dan begin je natuurlijk bij de bureaus en de bureaustoelen. Dan de verlichting en het koffieapparaat. Maar dan… heeft ieder bureau ook nog extra dingen nodig. Een nietapparaat, een perforator, een lineaal en pennen en potloden. Dat zal niet voor ieder kantoor zo zijn, maar toch. Als je dan de kans hebt om nieuwe kantoorartikelen uit te zoeken, dan doen je dat natuurlijk met beleid. Waar let je dan op?
Kantoorartikelen

Natuurlijk let je op de prijs van de kantoorartikelen

Bepaal voor je (online) gaat shoppen je budget. Kies ook iemand uit die samen met jou op zoek gaat naar de beste deals. Door te overleggen zorg je dat jullie allebei scherp blijven en dat jullie geen overbodige kantoorartikelen aanschaffen. Bepaal ook per bureau wat de medewerkers nodig hebben. Is het écht nodig dat je op ieder bureau een dure schaar neerlegt? Of kunnen de wat meer discount-scharen ook prima toe voor het werk dat jullie doen? Heeft ieder bureau een grote en een kleine perforator nodig? Of werken jullie zo goed als papierloos? Diezelfde vraag kun je je stellen bij nietmachines en linealen. Zijn ze nodig? Niet? Dan schaf je ze niet aan. Datzelfde geldt natuurlijk voor rekenmachines, puntenslijpers en frankeerstempels. Niet perse nodig? Niet aanschaffen.

Maar die spullen zijn zo leuk

En het ziet er zo netjes uit als iedereen hetzelfde op zijn of haar bureau heeft staan. Natuurlijk heb je gelijk. Het ziet er zeer professioneel uit. Maar wat moet iemand met een grote bak paperclips als er papierloos gewerkt wordt? En wat moet iemand anders met een rekenmachine als er niet gerekend hoeft te worden? Je kunt er dan wel voor kiezen om alle kantoorartikelen uit dezelfde serie aan te schaffen. Zo heeft ieder bureau precies wat nodig is, maar dan wel in dezelfde kleuren en stijl. Toch een soort van compromis.

Zorg voor reserve

Ergens, weggestopt onderin een kast, zorg je voor een kleine reserve. Zeker wanneer je het belangrijk vindt dat alles goed bij elkaar past. Zorg dus dat je één extra nietmachine, perforator en wat dan ook hebt staan. Maar zorg ook dat niemand dat weet. Pas als de nood aan de man is, kun je dan deze extra artikelen te voorschijn “toveren”. Natuurlijk bestel je dan direct een nieuwe voorraad.